Статистична D-властивість методів підсумовування Вороного класу WQ² - Деканов, С.Я. (Український математичний журнал, 2003)
Запропоновано загальний метод одержання тауберових теорем із залишком для певного класу методів Вороного підсумовування подвійних послідовностей елементів локально опуклого лінійного топологічного простору, що узагальнює метод C-точок М. О. Давидова.