О продолжимости решений дифференциальных уравнений на сингулярное множество - Каплун, Ю.И.; Самойленко, В.Г. (Український математичний журнал, 2003)
Pозглядається питания про продовжуваність розв'язків на сингулярну множину, що складається з точок, в яких права частина розглядуваного рівняння невизначена.