lp-розв'язки одного різницевого рівняння в банаховому просторі - Городній, М.Ф. (Український математичний журнал, 2003)
Отримано критерій існування тa єдиності розв'язків лінійного різницевого рівняння з необмеженим операторним коефіцієнтом, що належать простору lᵖ(B) послідовностей елементів банахового простору B.