Інтерполяційні інтегральні ланцюгові дроби - Макаров, В.Л.; Хлобистов, В.В.; Михальчук, Б.Р. (Український математичний журнал, 2003)
Для нелінійних функціоналів, визначених на просторі кусково-неперервних функцій, побудовано інтерполяційний інтегральний ланцюговий дріб за континуальними кусково-неперервними вузлами. Знайдено умови існування та єдиності таких інтерполянтів.