Гармонические свойства гауссовых отображений в H³ - Масальцев, Л.А. (Український математичний журнал, 2003)
Розглянуто деякі гармонічні відображення, пов'язані з гіперболічним гауссовим відображенням та з гауссовим відображенням у сенсі М. Обата.