Просторова динаміка осередків масового розмноження непарного шовкопряда в Криму - Мєшкова, В.Л.; Сволинський, М.Д.; Копилов, А.О. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2008)
Побудовано карти поширення осередків непарного шовкопряда в окремих лісогосподарських підприємствах Криму у 1963 – 2007 рр. Визначено особливості поширення осередків непарного шовкопряда на території Кримського півострова під час різних спалахів масового розмноження.