Поведінка потенціалу подвійного шару для параболічного рівняння на многовиді - Бернацька, Ю.М. (Український математичний журнал, 2003)
Доведено, що потенціал подвійного шару, побудований у рімановому многовиді недодатної секційної кривизни, як і потенціал подвійного шару в Rⁿ, зазнає стрибка при переході через поверхню, на якій задано його густину.