Розв'язування задач нелінійної умовної оптимізації на розміщеннях методом відсікання - Ємець, О.О.; Барболіна, Т.М. (Український математичний журнал, 2003)
Пропонується точний метод розв'язування задачі мінімізації на розміщеннях лінійної цільової функції з лінійними й угнутими додатковими обмеженнями. Доведено скінченність запропонованого алгоритму методу відсікання.