О скорости сходимости методов проекционно-итеративного типа для уравнений Фредгольма с периодическими аналитическими ядрами - Аскаров, М. (Інститут математики НАН України, 1995)
Для певного класу рівнянь Фредгольма з аналітичними ядрами, що виникають у методі граничних інтегральних рівнянь, знайдено оптимальні швидкості збіжності проекційно-ітеративних методів та методів типу метода Ю. Д. Соколова.