Проблеми промислового комплексу України та державна політика щодо його розвитку - Миценко, І.М. (Вісник економічної науки України, 2019)
У статті здійснено аналіз сучасного стану і тенденцій розвитку промисловості за видами промислової діяльності та регіонами. Зроблено висновок, що стагнація промислового комплексу України обумовлена неефективною та непослідовною державною промисловою політикою. Визначено пріоритетні напрями удосконалення промислової політики України.