Фильтрация и конечномерная характеризация логарифмически выпуклых мер - Кулик, А.М. (Український математичний журнал, 2002)
Вивчаються класи C(α,β) та CH(α,β) логарифмічно опуклих мір, що є природним узагальненням поняття міри Больцмана на нескінченновимірний випадок. Доведено теорему про характеризацію цих класів у термінах скінченновимірних проекцій мір, отримано деякі застосування до теорії випадкових рядів.