Критерий плотности алгебраических полиномов в пространствах Lp(R,dμ), 1≤p<∞ - Бакан, А.Г. (Український математичний журнал, 2003)
Встановлений Г. Гамбургером у 1921 р. критерій щільності многочленів у просторі Lp(R,dμ) розповсюджено на простори Lp(R,dμ), 1≤p<∞.