Аналитичность модулей непрерывности высшего порядка вещественно-аналитических функций - Довгошей, А.А.; Потемкина, Л.Л. (Український математичний журнал, 2003)
Результат M. Я. Перельмана про те, що перший модуль неперервності будь-якої дійсно-аналітичної функції f є функцією, аналітичною в деякому околі нуля, узагальнено на довільні модулі неперервності вищого порядку.