Топологическая классификация m-полей на дву- и трехмерных многообразиях с краем - Пришляк, А.О. (Український математичний журнал, 2003)
Розглядаються m-поля, що є узагальненням векторних полів Морса - Смейла для багатовидів iз краєм. Побудовано повні топологічні інваріанти m-полів на поверхнях i m-полів без замкнених траекторій на тривимірних багатовидах. Доведено критерій топологічної еквівалентності.