Українська вергарніана: підсумки і здобутки - Теплий, І. (Слово і Час, 2018)
Рецензія на книгу: Кравець Я. Український Еміль Вергарн (критика, перегуки, переклади). – Львів: “Тріада плюс”, 2016. – 344 с.