Перекладацька спадщина Пантелеймона Куліша як внесок у вироблення сучасної української літературної мови - Шмігер, Т. (Слово і Час, 2018)
Рецензія на книгу: Danylenko A. From the Bible to Shakespeare: Pantelejmon Kuliš (1819–97) and the Formation of Literary Ukrainian. – Boston: Academic Studies Press, 2016. – xxiii, 447. – (Ukrainian Studies).