Оцінка найкращого наближення сумовних функцій кількох змінних з певною симетрією коефіцієнтів Фур'є - Кононович, Т.О. (Український математичний журнал, 2003)
Отримано виражену через коефіцієнти Фур'є оцінку зверху найкращого наближення в метриці L тригонометричними поліномами сумовних функцій кількох змінних. Розглядаються функції, що зображаються тригонометричними рядами з певною симетрією коефіцієнтів, які задовольняють кратний аналог умов Сідона-Теляковського.