О необходимых и достаточных условиях асимптотической устойчивости для импульсных систем - Гладилина, Р.И.; Игнатьев, А.О. (Український математичний журнал, 2003)
Доведено, що достатні умови асимптотичної стійкості імпульсних систем з імпульсною дією, одержані С. І. Гургулою і М. О. Перестюком, є також необхідними умовами.