Интерполяционная задача в классе R[a,b] - Дюкарев, Ю.М.; Чоке Риверо, А.Е. (Український математичний журнал, 2003)
Розглянуто інтерполяційну задачу для матриць-функцій класу R[a,b]. У невиродженому випадку всі розв'язки описано у термінах дробово-лінійних перетворень. Отримано явну формулу для резольвентної матриці.