Селекція фундука на зимостійкість у степовій зоні України - Бадалов, П.П.; Бадалов, К.П. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2008)
Знайдено новий перспективний шлях підвищення зимостійкості фундука. Розроблено метод покращення його селекційних показників. Окреслено напрями подальшої селекційної роботи з виділеними рослинами.