Рамазанову Султану Курбановичу — 70 ! (Вісник економічної науки України, 2019)
13 грудня 2019 року Рамазанову Султану Курбановичу, доктору економічних наук, доктору технічних наук, професору, академіку Академії економічних наук України виповнилося 70 років.