Михайло Йосипович Ядренко (до 70-річчя від дня народження) - Митропольський, Ю.О.; Самойленко, А.М.; Скороход, А.В.; Королюк, В.С.; Перестюк, М.О.; Портенко, М.І.; Козаченко, Ю.В.; Булдигін, В.В.; Пономаренко, О.І. (Український математичний журнал, 2002)
16 квітня 2002 року виповнилось 70 років видатному математику і педагогу, члену-кореспонденту НАН України, заслуженому діячу науки і техніки України, доктору фізико-математичних наук. професору Михайлу Йосиповичу Ядренку.