Ітераційний метод побудови розв'язків лінійних рівнянь з обмеженнями - Лучка, А.Ю.; Кучерук, Т.А. (Український математичний журнал, 2002)
Запропоновано новий підхід до дослідження лінійних рівнянь з обмеженнями. Встановлено умови сумісності задачі та обгрунтовано застосування до неї ітераційного методу.