Топологическая эквивалентность векторных полей Морса - Смейла с beh2 на трехмерных многообразиях - Пришляк, А.О. (Український математичний журнал, 2002)
Для векторних полів Морса - Смейла з beh 2 на тривимірних многовидах побудовано повні топологічні інваріанти: діаграму, мінімальну діаграму та розрізняючий граф. Доведено критерії топологічної еквівалентності таких векторних полів.