Аналог формули М. Г. Крейна для резольвент нормальних розширень переднормального оператора - Дудкін, М.Є. (Український математичний журнал, 2002)
Доведено формулу, яка пов'язує резольвенти нормальних операторів, що є розширеннями деякого переднормального оператора. Ця формула є аналогом формули М. Г. Крейна для резольвент самоспряжених розширень симетричного оператора. Описано властивості дефектних під-просторів переднормального оператора.