Насіннєве розмноження інтродукованих видів роду Pinus L. у ДП "Маріупольська лісова науково-дослідна станція" - Соломаха, Н.Г. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2008)
Наведено результати насіннєвого розмноження інтродукованих видів сосон на ДП "Маріупольська лісова науково-дослідна станція", визначено основні біометричні та морфологічні показники шишок, насіння та сіянців випробовуваних видів роду Pinus L.