O некоторых периодических решениях сингулярно возмущенных уравнений параболического типа - Васильева, А.Б. (Український математичний журнал, 2007)
Наведено результати з теорії сингулярних збурень, зокрема, з нового розділу цієї теорії — контрастних структур змінного типу.