О модифицированном сильном двоичном интеграле и производной - Голубов, Б.И. (Український математичний журнал, 2002)
Для функцій f∈L(R₊) визначено модифікований сильний двійковий інтеграл J(f)∈L(R₊) та модифіковану сильну двійкову похідну D(f)∈L(R₊). Отримано необхідну та достатню умову існування модифікованої о сильного двійкового інтеграла J(f) . За умови ∫R₊f(x)dx=0 доведено рівності J(D(f))=f та D(J(f))=f. Знайдено зліченну множину власних функцій операторів J та D. Доведено, що лінійна оболонка L цієї множини є щільною у двійковому просторі Харді H(R₊). Для функцій f∈H(R₊) означено модифікований рівномірний двійковий інтеграл J(f)∈L∞(R₊).