Про нулі одного класу функцій, аналітичних у півплощині - Винницький, Б.В.; Шаран, В.Л. (Український математичний журнал, 2003)
Наведено опис послідовностей пулів аналітичних у півплощині C₊={z: Rez > 0} функцій f≢0, які задовольняють умову (∃τ₁ ∈ (0;1)) (∃c₁ > 0)(∀z ∈ C₊): f(z) | ≤ c₁ exp(ητ₁ (c₁|z|)), —зростаюча функція така, що функція η:[0;+∞) → (0;+∞) є опуклою відносно lnη(r) на [1;+∞).