О группах с сильно вложенной подгруппой, имеющей почти слойно конечную периодическую часть - Сенашов, В.И. (Український математичний журнал, 2012)
Вивчаються групи Шункова з наступною умовою: нормалiзатор будь-якої скiнченної нетривiальної пiдгрупи має майже шарово скiнченну перiодичну частину. За цiєї умови встанoвлено майже шарову скiнченнiсть перiодичної частини групи Шункова з сильно вкладеною пiдгрупою, що має майже шарово скiнченну перiодичну частину.