Обратные теоремы приближения периодических функций - Степанец, А.И. (Український математичний журнал, 1995)
Одержано нові обернені теореми наближення періодичних функцій f(⋅) що встановлюють умови існування їх (ψ,β)-похідиих, які, до того ж, гарантують певну гладкість цих похідних.