Цитологічні та ембріологічні дослідження в лісовій селекції – результати й перспективи - Торосова, Л.О. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2009)
Наведено основні результати цитологічних та ембріологічних досліджень лабораторії селекції УкрНДІЛГА, обґрунтовано необхідність подальшого розширення таких робіт. Висвітлено перспективні напрями їх застосування не тільки в лісовій селекції, а і в інших сферах лісівничої науки.