До сімдесятиріччя від дня народження Володимира Семеновича Королюка (Український математичний журнал, 1995)
19 серпня виповнилося 70 років академіку НАН України Володимиру Семеновичу Королюку, видатному українському вченому в галузі теорії ймовірностей, математичної статистики та кібернетики, лауреату Державної премії України та премії ім. М. М. Крилова НАН України.