Оценки интенсивност и шума для неоднородных диффузионных процессов - Майборода, Р.Е. (Український математичний журнал, 1995)
Запропоновано непараметричні оцінки для інтенсивного шуму g(t), побудовані по даних x(t), визначених рівнянням dx(t)=f(x(t),t)dt+g(t)dw(t). Доведено обгрунтованість цих оцінок.