О свойствах эмпирической коррелограмы гауссовского процесса с интегрируемой в квадрате спектральной плотностью - Булдыгин, В.В. (Український математичний журнал, 1995)
Розглянуто властивості емпіричної корелограми центрованого гауссівського стаціонарного процесу. Доведено, що за умови інгегровності спекіральної щільності процессу у квадраті для корелограми та інтегральних функціоналів від неї має місце ефект нормалізації.