Гранична теорема для максимуму гауссівських незалежних випадкових величин у просторі C - Мацак, І.К. (Український математичний журнал, 1995)
Узагальнюється відома асимптотична рівність для максимуму дійсних гауссівських випадкових величин на випадкові величини зі значеннями у просторі C.