Біфуркація стану рівноваги сингулярно збуреної системи із загаюванням - Клевчук, І.І. (Український математичний журнал, 1995)
Розглядається система сингулярно збурених диференціально-різницевих рівнянь з періодичною правою частиною. Одержано зображення інтегрального многовиду цієї системи, досліджена біфуркація інваріантного тора із стану рівноваги та субфуркація періодичних розв'язків.