Об одной математической проблеме в теории нелинейных колебаний - Гребеников, Е.А. (Український математичний журнал, 2008)
Викладено одну математичну проблему, яка була обговорена автором та А. М. Самойленком на 3-й мiжнароднiй конференцiї з теорiї нелiнiйних коливань (1967 р., Закарпаття).