Аналіз стану та продуктивності різновікових дубово-ялинових насаджень Поділля - Василевський, О.Г. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2009)
Наведено результати оцінювання стану та продуктивності дубово-ялинових культур із різними термінами введення ялини.