Асимптотика логарифмічної похідної цілої функції нульового порядку - Заболоцький, М.В. (Український математичний журнал, 1999)
Знайдено асимптотичні формули для логарифмічної похідної цілої функції f нульового порядку, нулі якої мають кутову щільність відносно функції порівняння v(r)=rλ(r), де λ(r)—нульовий уточнений порядок рахуючої функції n(r) нулів f.