Характеристика точек сильной суммируемости рядов Фурье - Лапласа функций класса L(Sm) при критическом показателе - Ласурия, Р.А. (Український математичний журнал, 2002)
Анонсується результат, згідно з яким вказується досить конструктивна характеристика множини точок повної міри па сфері L(Sm) в яких сильні середні збігаються до даної функції f(⋅).