Топологические свойства периодических компонент структурно устойчивых диффеоморфизмов - Власенко, И.Ю. (Український математичний журнал, 2002)
Розглядаються періодичні компоненти структурно стійких дифеоморфізмів на двовимірних многовидах. Вивчаються їх властивості та дається топологічний опис їх меж.