Про зростання субгармонійних в C функцій нескінченного порядку - Василькив, Я.В. (Український математичний журнал, 2002)
Для субгармонійних в C функцій u нескінченного порядку із заданими обмеженнями на маси Pica круга радіуса r ∈ (0,+∞) знайдено мажоранти функцій B(r,u)=max{|u(z)|:|z| ≤ r}, B͝(r, u)=sup{∣∣u͝(z)∣:|z|≤ r}, де u͝ —функція, спряжена до u.