Аппроксимативные свойства метода Валле Пуссена - Степанец, А.И.; Рукасов, В.И. (Український математичний журнал, 2002)
Наведено огляд результатів, що стосуються наближення класів періодичних функцій за допомогою сум Валле Пуссена, одержаних різними авюрами фактично на протязі всього минулого століття.