О новых типах ω-веерных классов Фиттинга конечных групп - Ведерников, В.А. (Український математичний журнал, 2002)
Побудовано нескінченну множину нових типів ω-віялових класів Фіттінга скінченних груп, відмінних під ω-локальних, отримано будову максимальних внутрішніх ω-супутників для основних із цих типів, встановлено зв'язок між ω-віяловими і Ω-розшарованими класами Фіттінга.