О распознаваемости группы E₈(q) по множеству порядков элементов - Алексеева, О.А.; Кондратьев, А.С. (Український математичний журнал, 2002)
Доведено, що якщо скінченна група G має таку ж множину порядків елементів, як і група E₈(q), то O³(G/F(G)) ізоморфна групі E₈(q).