Критерий единственности решения задачи Дарбу—Проттера для вырождающихся многомерных гиперболических уравнений - Алдашев, С.А. (Український математичний журнал, 2003)
Отримано критерій єдиності регулярного розв'язку задачі Дарбу — Проттера для багатовимірних гіперболічних рівнянь, що вироджуються.