Розмірність Лебеґа — Чеха та берівська класифікація векторнозначних нарізно неперервних відображень - Каланча, А.К.; Маслюченко, В.К. (Український математичний журнал, 2003)
Доведено, що для метризовного простору X зі скінченною розмірністю Лебеґа-Чеха, топологічного простору Y і топологічного векторного простору Z кожне відображення f:X×Y→Z, яке неперервне відносно першої змінної і належить до берівського класу α відносно другої змінної, коли значення першої змінної перебігають скрізь щільну в X множину, належить до (α + 1)-го класу Бера.