Глобальний атрактор неавтономного включення з розривною правою частиною - Капустян, О.В.; Касьянов, П.О. (Український математичний журнал, 2003)
Розглянуто неавтономне включення з правою частиною, що має в якості нижнього і верхнього селекторів функції з розривами першого роду. Доведено, що така задача породжує сім'ю багатозначних напівпроцесів, для якої існує компактний у фазовому просторі глобальний атрактор.