Асимптотическое поведение решений линейных сингулярно возмущенных общих разделенных краевых задач, имеющих начальный скачок - Касымов, К.А.; Нургабыл, Д.Н. (Український математичний журнал, 2003)
Встановлено асимптотичні оцінки розв'язків сингулярно збурених крайових задач з початковими стрибками.